ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

 

Ενέσιμες αισθητικές θεραπείες με υαλουρονικό οξύ
Είναι μια θεραπευτική προσέγγιση που στοχεύει στην μείωση ή ακόμα και την εξάλειψη των ρυτίδων του προσώπου. Βαθιές γραμμές έκφρασης, ρινοχειλικές πτυχώσεις και γραμμές γύρω από το στόμα  μπορούν να θεραπευτούν. Το υαλουρονικό αποκαθιστά την νεανική όψη του δέρματος και αναπληρώνει τον όγκο που χάνουν τα χείλη με την πάροδο του χρόνου.

Τα προϊόντα
Στο Dermaplasis χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα και δοκιμασμένα προϊόντα υαλουρονικού οξέος ( TEOXANE & JUVIDERM ) για την θεραπεία μέτριου ή μεγαλύτερου βάθους ρυτίδων ή πτυχώσεων του προσώπου. Αυτό το υλικό δεν προέρχεται από δότες αλλά συντίθεται στα εργαστήρια.

Πριν από την επέμβαση
Για να κατανοήσουμε καλύτερα την συνολική εικόνα της υγείας σας, η ιατρός θα εξετάσει προσεκτικά το ατομικό ιστορικό σας πριν την θεραπεία. Επιπλέον, θα γίνει μια προσεκτική αξιολόγηση του προσώπου σας προκειμένου να επιλεχθούν οι πιο αποτελεσματικές περιοχές για να γίνουν οι ενέσεις. Μπορείτε να μας απευθύνετε οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία σας.

Οι περιοχές εφαρμογής της θεραπείας θα φέρουν σήμανση και θα ληφθούν φωτογραφίες πριν και μετά την θεραπεία προκείμενου να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα.

Η διαδικασία
Αυτές οι ενέσεις γίνονται στο ιατρείο σε ένα άνετο περιβάλλον με τοπική αναισθησία, όπου είναι απαραίτητο . Ο μέγιστος πόνος εκφράζεται ως το τσίμπημα ενός κουνουπιού. Οι ενέσιμες θεραπείες διαρκούν το μέγιστο 20 με 30 λεπτά. Επειδή είναι μια ουσία που παράγεται στο σώμα, τα αποτελέσματα δεν είναι μόνιμα. Τα αρχικά αποτελέσματα διαρκούν περίπου 6 με 12 μήνες. Ωστόσο, οι επαναλαμβανόμενες θεραπείες σε τακτά χρονικά διαστήματα αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των θεραπειών.

Μετά την θεραπεία
Μετά το πέρας της θεραπείας, οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν εκδηλώσεις ( μώλωπες) γύρω από την περιοχή που όμως εξασθενούν γρήγορα. Μετά τις ενέσεις υπάρχει ελάχιστο οίδημα, ερυθρότητα και ευαισθησία που υποχωρεί γρήγορα. Το άτομο μπορεί να γυρίσει στις καθημερινές του δραστηριότητες σχεδόν αμέσως. Ένα από τα πλεονεκτήματα ενός ενέσιμου μη μόνιμου υλικού πλήρωσης όπως το υαλουρονικό είναι η σταδιακή εξαφάνιση των επιπτώσεων με την πάροδο των μηνών, έτσι ώστε εάν ο ασθενής προτιμάει την εμφάνισή του πριν την θεραπεία, θα μπορεί να την αποκτήσει ξανά.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του Botox και του Υαλουρονικού;
Υπάρχει μια συνεργική σχέση μεταξύ του botox και των ενέσιμων θεραπειών με υαλουρονικό. Όταν χρησιμοποιούνται μαζί, περιορίζοντας αρχικά την μυϊκή δραστηριότητα με το botox και γεμίζοντας τις ρυτίδες με το υαλουρονικό τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο. Όταν εφαρμόζονται μαζί είναι ο ιδανικός συνδυασμός καθώς ή μια ενισχύει την δράση της άλλης. Μπορούν φαινομενικά να αφαιρέσουν χρόνια από την εμφάνισή σας μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας και τα 2 προϊόντα, δίνοντας έτσι αφορμή για ονόματα όπως το 15λεπτο lifting.