ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Η δερματολόγος Ραγιαδάκου Δήμητρα και το προσωπικό του κέντρου   θα σας παρέχουν μια ευχάριστη επίσκεψη καθώς και εξατομικευμένη φροντίδα.

Το  προσωπικό του κέντρου Dermaplasis   είναι σε θέση να σας παρέχει πληροφορίες που αφορούν τον προγραμματισμό του ραντεβού σας καθώς και την ασφαλιστική και οικονομική πολιτική του ιατρείου.

Στα ραντεβού τηρείται πάντα σειρά προτεραιότητας. Ωστόσο αν νιώθετε έντονο πόνο ή η κατάστασή σας χρήζει άμεσης εξυπηρέτησης παρακαλούμε ενημερώστε μας ώστε να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να σας δεχτεί η γιατρός άμεσα.

Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι προσπαθούμε να συμβαδίζουμε με το πρόγραμμα για την ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής σας. Εξαιτίας όμως της πληθώρας υπηρεσιών που προσφέρει η δερματολόγος Ραγιαδάκου Δήμητρα, αστάθμητοι παράγοντες μπορεί να επιμηκύνουν την διάρκεια της κάθε πράξης. Επιπλέον υπάρχει πάντα η πιθανότητα να προκύψουν και επείγοντα περιστατικά προκαλώντας έτσι κάποια καθυστέρηση. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την υπομονή σας.

Παρακαλούμε καλέστε μας στο 2299302867 για οποιαδήποτε απορία σας σύμφωνα με το πρόγραμμα λειτουργίας του ιατρείου.