Θεραπεία για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης

Θεραπεία για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης

Στο κέντρο Dermaplasis έχετε τη δυνατότητα να βρείτε το μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων Reaction, το οποίο σχεδιάστηκε για την αντιμετώπιση της επίμονης χαλάρωσης τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα…

Με το μηχάνημα Reaction μπορείτε να κάνετε θεραπεία σύσφιξης και το δέρμα σας να δείξει άμεσα πιο απαλό και σφριγηλό. Οι ίνες κολλαγόνου ενισχύονται και περιορίζεται η χαλάρωση του δέρματος για μεγάλο διάστημα.

Τι είναι η θεραπεία σύσφιξης;

Λόγω της φυσικής γήρανσης αλλά και εξαιτίας άλλων παραγόντων και επιβαρύνσεων, οι ίνες κολλαγόνου στο δέρμα μας εξασθενούν. Η ενέργεια του διπολικού RF θερμαίνει το χόριο και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου ενισχύοντας παράλληλα τις υπάρχουσες ίνες κολλαγόνου, βελτιώνοντας την χαλάρωση, τις λεπτές γραμμές και την υφή του δέρματος. Η άμεση σύσπαση του ιστού κάνει το δέρμα πιο σφριγηλό και απαλό.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

Η θεραπεία σύσφιξης είναι κατάλληλη για την περιοχή του προσώπου όπως μέτωπο, παρειές (μάγουλα), πηγούνι , λαιμό αλλά και για τις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως περιοφθαλμικά, Το ντεκολτέ και τους βραχίονες. Όπως επίσης το υπόλοιπο σώμα, όπως κοιλιά, έσω επιφάνεια μηρών, γλουτούς .

Πόση ώρα διαρκεί η θεραπεία;

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30-40 λεπτά

Είναι ασφαλές;

Ναι η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής, αποτελεσματική, μη επεμβατική και χωρίς παρενέργειες. Με τη βοήθεια της ψυχόμενης κεφαλής και του gel εξασφαλίζεται άνεση και ασφάλεια.

Πόσες συνεδρίες χρειάζομαι;

Η προτεινόμενη θεραπεία αποτελείται από 3-5 συνεδρίες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.