ΒΙΟΜΙΜΗΤΙΚΑ ΠΕΠΤΙΔΙΑ

ΒΙΟΜΙΜΗΤΙΚΑ ΠΕΠΤΙΔΙΑ

Νέα τεχνολογία εκλεκτικής δράσης και σταδιακής απελευθέρωσης. Φυσικά αποτελέσματα, ανώδυνη και ασφαλή ενδοδερμική θεραπεία.

 

Τεχνολογικά τα βιομιμητικά Πεπτίδια ως δομικά συστατικά του ίδιου του δέρματος δρουν απευθείας στους υποδοχείς των κυττάρων χωρίς να προκαλούν καμία παρενέργεια, ερεθισμό ή φλεγμονή καθιστώντας τη θεραπεία απόλυτα ανώδυνη και ασφαλή.  Απαιτούνται μόλις 1-3 συνεδρίες για ολοκληρωμένα αποτελέσματα.

 

Αντιγήρανση
Η έκχυση Βιομιμητικών Πεπτιδίων αποκαθιστά τα επίπεδα αυξητικών παραγόντων και διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος για την αποκατάσταση των τυπικών συμπτωμάτων της γήρανσης, την ενίσχυση της ελαστικότητας, της σφριγηλότητας και της φωτεινότητας της επιδερμίδας. 

 

Δυσχρωμίες
Τα Βιομιμητικά Πεπτίδια εξειδικεύονται στην αναστολή της δράσης της τυροσινάσης, του ενζύμου που ευθύνεται για την υπερπαραγωγή μελανίνης και την εμφάνιση δυσχρωμιών στην επιφάνεια του δέρματος.

 

Περιοχή ματιών
Η έκχυση πεπτιδίων στο λιπώδη ιστό συμβάλλει στη συρρίκνωση των λιποκκυτάρων και αποτρέπει την αναδιόγκωσή τους. Η περιοχή αποκαθίσταται φυσικά. Καθώς διεγείρεται η σύνθεση νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, ανακτάται η σφριγηλή και νεανική όψη του δέρματος στα κάτω βλέφαρα, οι “σακούλες” εξαφανίζονται και η επιδερμίδα επιστρέφει στο φυσιολογικό επίπεδο.

 

Τοπικό λίπος – Κυτταρίτιδα
Πρόκειται για μία πρωτοποριακή μέθοδο που επιτυγχάνει συρρίκνωση των λιποκυττάρων, έλεγχο του μεγέθους τους και αναστολή του εκ νέου σχηματισμού τους. Οι θεραπείες καθίστανται πιο αποτελεσματικές, απόλυτα ανώδυνες και χωρίς παρενέργειες. Εφαρμόζονται στην περιοχή του προσώπου επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμα τους, σμιλεύοντας το διπλοσάγονο και τις παρειές. Εφαρμόζονται επίσης σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει εναπόθεση λίπους και κυτταρίτιδα (κοιλιά, γλουτοί, μηροί, βραχίονες). 

 

Τριχόπτωση
Αναστέλλει την τριχόπτωση, ενώ παράλληλα συμβάλει στην ενδυνάμωση της τρίχας, στην αύξηση του πάχους της και στην αποκατάσταση της λάμψης της. Το αποτέλεσμα είναι πιο πυκνά, νεανικά, υγιή μαλλιά.