ΙΑΤΡΟΣ

 D E R M A P L A S I S 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΓΙΑΔΑΚΟΥ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΑΦΡΟΣΙΟΛΟΓΟΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΝΟΣ.”ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ”

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (EADV)


 Η ιατρός  Ραγιαδάκου Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα . Είναι Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Την ειδικότητα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας επέλεξε να την κάνει σε δύο από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία των Αθηνών, το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (1999-2001) και το νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός»(2006-2008).

Έχει εξειδικευτεί:

  • στο πανεπιστήμιο του Graz της Αυστρίας στον τομέα της δερματοσκόπησης, μιας τεχνικής που αποσκοπεί στην ταχύτερη και ακριβέστερη διάγνωση των καρκίνων και των προκαρκινικών καταστάσεων του δέρματος.
  • στο νοσοκομείο του Dundee της Σκωτίας με αντικείμενο την Παιδοδερματολογία και πιο συγκεκριμένα στην πρόληψη και θεραπεία της ατοπικής δερματίτιδας
  • στα Laser στον Καναδά, την Ιταλία και την Ελλάδα 

 

Έχει εξειδικευτεί σε σημαντικούς τομείς της αισθητικής δερματολογίας όπως botox, εμφυτεύματα, μεσοθεραπεία, νήματα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο ( workshops – hands on ).

Ομιλήτρια και  εκπαιδεύτρια σε συνέδρια/σεμινάρια με αντικείμενο τόσο  τις παθήσεις των τριχών , όσο και τις εφαρμογές μηχανημάτων (laser αποτρίχωσης , ραδιοσυχνοτήτων, IPL ).

Στο νοσοκομείο “Ανδρέας  Συγγρός ” από το 2006 έως σήμερα είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Φυσιολογίας και Παθήσεων των Τριχών.

Διαθέτει ένα άρτια εξοπλισμένο ιδιωτικό ιατρείο στο Πόρτο Ράφτη προσφέροντας  υψηλών προδιαγραφών ιατρικές  και αισθητικές  υπηρεσίες πάντα με σεβασμό και γνώμονα τις ανάγκες και την μοναδικότητα  του κάθε ατόμου.